Τα τρία τελευταία χρόνια πάνω από 1,2 εκατομμύρια Ισραηλινοί τουρίστες έχουν έρθει στην Ελλάδα. Από τον Απρίλιο (την έναρξη της περιόδου των διακοπών στο Ισραήλ) μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου (μια άλλη εποχή διακοπών στο Ισραήλ), η Ελλάδα και τα νησιά της είναι ο πιο αγαπημένος τουριστικός προορισμός των Ισραηλινών. Η ισραηλινή ιστοσελίδα «Ελλάδα Νησιά» και οι άλλες ιστοσελίδες μας σε κάθε προορισμό: Ρόδο, Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Νάξο, Σύρο, Αγκίστρι, Άνδρο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πήλιο, καθώς και μια σειρά από άλλους δικτυακούς τόπους , είναι η κύρια πηγή πληροφόρησης στο Ισραήλ για πληροφορίες και προτάσεις για διακοπές και περιηγήσεις στην Ελλάδα. Εννέα στους δέκα Ισραηλινούς οι οποίοι έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα για διακοπές, επισκέπτονται μία ή περισσότερες από τις ιστοσελίδες μας για να συγκεντρώσουν πληροφορίες και να κάνουν κρατήσεις για τουριστικές υπηρεσίες.

Η κύρια ιστοσελίδα μας - GREECE-ISLANDS.CO.IL - περιέχει πληροφορίες και προτάσεις για περισσότερα από 100 νησιά στην Ελλάδα και περίπου 100 ακόμα προορισμούς στην Ελληνική ενδοχώρα. Ωστόσο, δεν είναι απλώς η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής ιστοσελίδα στο Ισραήλ για διακοπές και περιηγήσεις στην Ελλάδα , χρησιμοποιείται επίσης και για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με πολλά άλλα θέματα που σχετίζονται με την Ελλάδα, όπως ειδήσεις, ακίνητα και άλλα. Συνολικά, περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια ισραηλινοί επισκέπτες (το 90% του πληθυσμού του Ισραήλ) επισκέπτονται κάθε χρόνο τις ιστοσελίδες μας, επιπλέον του 10% των Ισραηλινών και Εβραίων από άλλες περιοχές σε όλο τον κόσμο, κάνοντας κρατήσεις για τις διακοπές τους στην Ελλάδα μέσω των ιστοσελίδων μας ή ψάχνουν για άλλες πληροφορίες ή προτάσεις πάνω σε ένα μεγάλο εύρος θεμάτων που σχετίζονται με την Ελλάδα.

Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στις ιστοσελίδες μας και να αρχίσετε να αποκτάτε πελάτες από το Ισραήλ. Το κόστος της διαφήμισης δεν είναι υψηλό σε σχέση με την αυξημένη θέαση που θα έχετε. Μπορείτε είτε να προβάλετε μια διαφήμιση τοποθεσίας σε μια σελίδα προορισμού ή για το αντίστοιχο νησί σας, ή μπορείτε να εμφανίσετε περισσότερες διαφημίσεις σε χώρους διαφήμισης. Επιπλέον, μπορείτε να διαφημιστείτε στις δορυφορικές ιστοσελίδες μας (ιστοσελίδες που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένους προορισμούς).

Διαχειριζόμαστε ένα κέντρο διαφήμισης στην Ελλάδα, έτσι δεν χρειάζεται να γνωρίζετε αγγλικά. Θα λάβετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές διαφήμισης στα Ελληνικά από τους εκπροσώπους μας στην Ελλάδα, με τους οποίους θα μπορείτε να επικοινωνείτε - και είναι σε επαφή με τα κεντρικά μας γραφεία στο Ισραήλ - σχετικά με οποιοδήποτε θέμα.

Επενδύουμε ένα μεγάλο μέρος πόρων για την εμπορική προώθηση των ιστοσελίδων μας στο Ισραήλ ώστε να παραμείνουν οι κορυφαίες και πιο δημοφιλείς στο Ισραήλ στον τομέα των διακοπών και του τουρισμού στην Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι η διαφήμιση στις ιστοσελίδες μας θα είναι ιδιαίτερα επωφελής για σας και ότι θα θελήσετε να παραμείνετε πελάτης μας για πολύ καιρό ακόμη.

Παρακαλούμε σημειώστε την κύρια ιστοσελίδα μας - GREECE-ISLANDS.CO.IL – η οποία είναι η κύρια πηγή για πληροφορίες για ιδιώτες πελάτες στο Ισραήλ, καθώς και για ταξιδιωτικούς πράκτορες και ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Η προσπάθειά σας να φέρετε πελάτες από το Ισραήλ στον προορισμό σας στην Ελλάδα (είτε πρόκειται για συγκεκριμένο ξενοδοχείο, πόλη, περιοχή ή νησί) ξεκινά με την σωστή εμπορική προώθηση μέσω διαδικτύου στο Ισραήλ μέσω της μεγαλύτερης και πιο δημοφιλούς ιστοσελίδας πληροφοριών στο Ισραήλ σχετικά με τον τουρισμό στην Ελλάδα. Επιπλέον, ως μέρος της υπηρεσίας μας, θα εκπροσωπήσουμε τον προορισμό σας στο Ισραήλ με Εβραιόφωνη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που θα καταστήσει εύκολο για πελάτες από το Ισραήλ να φτάσουν στον προορισμό σας, παρέχοντάς τους παράλληλα εξηγήσεις και προτάσεις στα εβραϊκά.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ενός από τους εκπροσώπους των υπηρεσιών μας στην Ελλάδα (στα Ελληνικά) 697 919 8745 ή μιλήστε με τα γραφεία μας στο Ισραήλ (στα Αγγλικά ή στα Εβραϊκά) +972-50-7245890.

Οι τιμές για επιχειρήσεις από την Ελλάδα/για επιχειρήσεις από το Ισραήλ, διαφέρουν. Είναι επίσης δυνατή η συμφωνία μαζί μας για διαφήμιση με ποσοστά, μόνο εάν υπάρχει ένα * αυτοματοποιημένο σύστημα παρακολούθησης κρατήσεων που ελέγχεται από το τεχνικό προσωπικό της ιστοσελίδας.
Η πληρωμή για την διαφήμιση γίνεται μέσω τραπεζικού εμβάσματος προς το Ισραήλ. Θα σας εκδοθούν αποδείξεις σύμφωνα με την πληρωμή.
Η προσπάθειά σας να φέρετε πελάτες από το Ισραήλ στον προορισμό σας στην Ελλάδα (είτε πρόκειται για συγκεκριμένο ξενοδοχείο, πόλη, περιοχή ή νησί) ξεκινά με την σωστή εμπορική προώθηση μέσω διαδικτύου στο Ισραήλ μέσω της μεγαλύτερης και πιο δημοφιλούς ιστοσελίδας πληροφοριών στο Ισραήλ σχετικά με τον τουρισμό στην Ελλάδα. Επιπλέον, ως μέρος της υπηρεσίας μας, θα εκπροσωπήσουμε τον προορισμό σας στο Ισραήλ με Εβραιόφωνη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που θα καταστήσει εύκολο για πελάτες από το Ισραήλ να φτάσουν στον προορισμό σας.

 

However rolex replica sale wasn't quite happy with fitted it's wrist watches along with off-the-shelf actions, and thus this experienced the actual Valjoux seventy two altered having a custom-spec replica watches sale adjustable inertia stability steering wheel, that allows higher capability to fine-tune rolex replica uk along with a Breguet overcoil, that keeps amplitude since the mainspring wind gusts lower. Rolex known as this particular altered motion the actual california. Within 1967, the actual Valjoux rolex replica two had been additional altered through Rolex being the actual california. 722-1. This time rolex replica sale modified the form from the hr recorder conveyor to supply softer wedding from the hr steering wheel. The ultimate edition associated withrolex replica sale seventy two arrived within 1969 as the actual california. 727, that upped the actual defeat through eighteen, 000 vph to some much more precise however on the other hand much more power-hungry twenty one, six hundred vph.